mojPresto centar | pripreme za državnu maturu i prijemne ispite na fakultetima - matematika, hrvatski, engleski i dr. predmeti

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Pripreme za fakultete - UPISI U TIJEKU

Pozivamo Vas na upise do 07.06.2014. u najbolje zagrebačke pripreme za fakultete! Presto centar vam nudi pripreme u malim grupama do 16 polaznika sa najboljim zagrebačkim profesorima!

Logičko zaključivanje, test intelignecije, kemija, fizika, biologija i drugi predmeti po cijeni od 350,00 Kn do 550,00 Kn (materijali uključeni u cijenu priprema). Dođite sa prijateljima i Presto centar vam poklanja dodatnih 50,00 Kn popusta po osobi!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekajte prijavite se ODMAH! Za prijavu kliknite OVDJE! Ili nas nazovite na 01 / 457 25 07.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

  • Pogledajte naš blog
  • Pratite nas na Twitteru
  • Pratite nas na Facebooku
  • Prati nas na: 

1. Općenito o pripremama za fakultete

Presto centar već dugi niz godina održava pripreme za prijemne ispite za većinu hrvatskih fakulteta. Prilagođavajući se nastalim promjenama u sustavu vrednovanja obrazovanja prilagodili smo naš program za fakultete koji trenutno održavaju dodatne provjere znanja te vam nudimo kao i do sada najbolje pripreme u malim grupama.

Više o pripremama za fakultete možete saznati ovdje.

2. Termini priprema za ispite

Brzi start I.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima da se pripremaju po završetku školske godine, a početkom lipnja. Nastavni plan odrađuje se 2 tjedna, ovisno o predmetima svaki radni dan od 2 do 4 školska sata.

  • test intelektualnih sposobnosti – 2 šk. sata dnevno - ukupno 16 šk. sati
  • test razumijevanja i logičkog zaključivanja – 3 šk. sata dnevno - ukupno 21 šk. sat
  • test likovnih i grafičkih sposobnosti – 4 šk. sata dnevno - ukupno 24 šk sata
  • biologija / fizika / kemija – dodatni program – 6 šk. sati dnevno - ukupno 90 šk. sati

3. Pripreme u mini grupama

Termini za pripreme u mini grupama od 3 od 6 polaznika dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do subote u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Pripreme u mini grupama idealne su za one koji žele učiti sa kolegama iz svog razreda u terminima koji im najviše odgovaraju.

4. Individualne pripreme za prijemne ispite

Termini za individualni tečaj dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika individualnog tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do petka u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Ovi termini idealni su za osobe koje bi željele da profesor svoj nastavni plan prilagodi njihovu tempu učenja.

 

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije