mojPresto centar | pripreme za državnu maturu i prijemne ispite na fakultetima - matematika, hrvatski, engleski i dr. predmeti

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Pripreme za fakultete - UPISI U TIJEKU

Pozivamo Vas na upise do 07.06.2014. u najbolje zagrebačke pripreme za fakultete! Presto centar vam nudi pripreme u malim grupama do 16 polaznika sa najboljim zagrebačkim profesorima!

Logičko zaključivanje, test intelignecije, kemija, fizika, biologija i drugi predmeti po cijeni od 350,00 Kn do 550,00 Kn (materijali uključeni u cijenu priprema). Dođite sa prijateljima i Presto centar vam poklanja dodatnih 50,00 Kn popusta po osobi!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekajte prijavite se ODMAH! Za prijavu kliknite OVDJE! Ili nas nazovite na 01 / 457 25 07.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

 • Pogledajte naš blog
 • Pratite nas na Twitteru
 • Pratite nas na Facebooku
 • Prati nas na: 

Učestala pitanja vezana uz prijemne ispite na fakultetima

Trenutno samo manji dio fakulteta provodi prijemne ispite, no uspjeh na istima uvelike određuju dali ćete imati dovoljno bodova za prolaz i uspjeti upisati željeni fakultet. Pohađajući Presto pripreme za fakultete značajno povećavate svoju šansu za uspjeh.

Zato vam PRESTO CENTAR nudi najbolje zagrebačke pripremne tečajeve za prijemne ispite.
Pomoću naše izrazito učinkovite i praktične PRESTO metode provjerit ćemo Vaše trenutno znanje te detektirati slabe točke. Na taj se načine formira program u potpunosti prilagođen Vašim potrebama koji će u najkraćem roku omogućiti uspješno savladavanje prijemnog ispita i dobivanje maksimalnog broja bodova kako biste ostvarili krajnji cilj - upis na željeni studij.

 

 • ŠTO JE PRIJEMNI ISPIT?

Prijemni ispit je specifičan ispit napravljen od strane profesora pojedinih fakulteta, te se polaže na samom fakultetu.


 • KOJI JE CILJ PRIJEMNOG ISPITA?

Prijemni ispit napravljen je tako da traži određena znanja vezana uz potrebe određenog fakulteta, a radi bolje selekcije maturanata.


 • ZAŠTO JE VAŽNO DOBITI MAKSIMALAN BROJ BODOVA NA PRIJEMNOM ISPITU?

Pojedini fakulteti zahtijevaju visoko stupanj znanja određenih predmeta i/ili vještina, te  putem prijemnog ispita provjeravaju dodatno znanje maturanata. Važno je imati u vidu da ti fakulteti, osim bodova osvojenih na državnoj matur , veliku težinu stavljaju na bodove sa prijemnog ispita. U slučaju da položite prijemni ispit te ne osvojite zadani minimum bodova, bez obzira na uspjeh na državnoj maturi,  automatski gubite pravo na upis na dotični fakultet.


 • ZAŠTO JE VAŽNO NASTAVITI ŠKOLOVANJE?

Danas se u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, traži visokoobrazovana radna snaga, stručnjaci s područja računalstva, informatike, robotike, građevinarstva, strojarstva, ekonomije te profesori i akademici s različitih područja društvenih znanosti. Više nije dovoljno završiti srednju školu za dobivanje posla, a za dobro plaćen posao treba se potruditi više i imati fakultetsko obrazovanje.

 • ZAŠTO ODABRATI PRIPREME ZA FAKULTETE U PRESTO CENTRU?

Tijekom dugogodišnjeg rada s maturantima na pripremnim tečajevima za razredbene ispite i stekli smo neprocjenjivo iskustvo te će Vam naše pripreme osigurati, osim ponavljanja srednjoškolskog gradiva, proširivanje znanja iz određenog predmeta. Presto centar se može pohvaliti i 85% uspješnošću naših polaznika koji su upisali željene fakultete s tim da su mnogi od njih bili i među prvih 10 na listama pojedinih fakulteta!

 • KAKO DOBITI ČIM VIŠE BODOVA ZA UPIS NA FAKULTET?

Za upise na određene fakultete bitno je zadovoljiti sljedeće uvjete:

a) položiti osnovne predmete državne mature sa što boljim uspjehom

b) položiti izborne predmete državne mature sa što boljim uspjehom

c) što bolje napisati specifičnu provjeru razine znanja na samom fakultetu


Ukoliko ne uspijete ispuniti ove stavke barem sa dobrom ocjenom za vas će vrata pojedinih fakulteta biti zatvorena, s toga budite mudri i dobro se pripremite. 

 • KOJI FAKULTET ODABRATI?
Pri izboru fakulteta pomoći će vam vodič za buduće studente Sveučilišta u Zagrebu. Više informacija možete saznati ovdje.

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije