mojPresto centar | škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu i fakultete, brzo čitanje i učenje, prijevodi, instrukcije

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR d.o.o.
Mašićeva 3a
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

OIB: 28543907311
Žiro račun: HR0824840081101771795

Radno vrijeme za stranke:
10:00 do 17:00
Subotom ne radimo za stranke

  • Pogledajte naš blog
  • Pratite nas na Twitteru
  • Pratite nas na Facebooku
  • Prati nas na: 

Presto centar - Zagreb


Presto (tal. - brzo, lako; lat. ~ praesto - izdvajati se, biti neuobičajen, izvrstan) edukacijski centar fokusiran je na kvalitetnu edukaciju putem posebno odabrane i provjerene PRESTO metode. U ponudi programa Presto edukacijskog centra nalaze se samo najkvalitetniji i provjereno funkcionalni programi koji se sastoje od nekoliko različitih vrsta tečajeva koji uključuju uz ostale i strane jezike, pripreme za fakultete i tečajeve za pomoć pri savladavanju nastave u osnovnim, srednjim školama i na fakultetima.

PRESTO u svakoj svojoj grani objedinjuje kvalitetu, jednostavnost, funkcionalne i provjerene metode, koja se očituje kroz mlade i dinamične no također i iskusne profesore-predavače, kako bi Vam pomogao u što bržem savladavanju određenih područja i pripremio Vas za nove izazove.

PRESTO – strani jezici, povest će Vas na putovanje kroz zemlju čiji će te jezik upoznati, naučiti i usavršiti. Osim upoznavanja sa povijesti i tradicionalnim običajima, upoznat ćete i ljude te živi govorni jezik.

PRESTO – pripreme za državnu maturu i fakultete, pomoći će Vam da u relativno kratkom roku obnovite svoje znanje te dobijete još mnoge informacije koje će Vam pomoći da s lakoćom položite prijemni ispit uđete u uži krug najboljih kandidata.

PRESTO – radionice, kroz kreativan pristup i različite tehnike naučit ćete nove vještine koje Vam mogu pomoći u svakodnevnom životu ili ih možete koristiti kao hobi.

PRESTO – poduke, dat će Vam sve potrebno znanje, razjasniti probleme s kojima se susrećete u svakodnevnoj nastavi i doprinijeti vašem znanju u cilju ne samo prolaska već i dobivanja najboljih ocjena iz određenih nastavnih predmeta.

PRESTO – prevođenje, riješit će vaše probleme kvalitetnog i brzog prevođenja privatne ili poslovne dokumentacije po potrebi uz ovjeru sudskog tumača.

PRESTO edu centar, posvećeni edukaciji, odlučili smo se, kroz iskusne profesore i predavače, dati Vam najbolju naobrazbu kako bi ste uspjeli u školi, fakultetu ili na radnom mjestu!

 

PRESTO METODA - učinkovita i praktična


Naš edukacijski centar koristi izrazito učinkovitu i praktičnu metodu učenja: PRESTO metodu. Prilagođena je današnjim ubrzanim potrebama za svladavanjem jezika, a njena je posebnost u tome što svakom polazniku omogućuje provjeru osnovnih cjelina gradiva koje se uči. Time se detektiraju slabe točke pojedinca na kojima se intenzivno radi kako bi daljnje učenje bilo što učinkovitije i brže.

Kod svakog ćemo pojedinca ispitati njegovu konverzaciju, poznavanje gramatike, kvalitetu čitanja i pisanja te provjeriti ima li pravilan izgovor. Na temelju tih podataka moći ćemo izraditi poseban program učenja prilagođen Vama koji će u najkraćem roku omogućiti svladavanje Vaših slabih točaka i uspješno učenje stranog jezika.


Edukacija i znanje – ključ uspjeha u Vašem životu!


Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite nam se putem kontakt obrasca.

 

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije