mojPresto centar | pripreme za državnu maturu i prijemne ispite na fakultetima - matematika, hrvatski, engleski i dr. predmeti

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Pripreme za državnu maturu - UPISI U TIJEKU

Pozivamo Vas na upise u najbolje zagrebačke pripreme za državnu maturu! Presto centar vam nudi pripreme u malim grupama do 16 polaznika sa najboljim zagrebačkim profesorima!

Brzi start III - matematika, hrvatski, engleski po AKCIJSKOJ cijeni već od 90,00 Eur* za upise do 30.01.2024 (* za više predmeta, po predmetu, materijali uključeni u cijenu), Dođete li na upis sa prijateljem/icom Presto centar vam poklanja dodatnih 5,00 Eur popusta po predmetu!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekajte prijavite se ODMAH! Za prijavu kliknite OVDJE! Ili nas nazovite na 01 / 457 25 07.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

 • Pogledajte naš blog
 • Pratite nas na Twitteru
 • Pratite nas na Facebooku
 • Prati nas na: 

1. Općenito o pripremama za državnu maturu

Presto centar organizira širok raspon temina čime se prilagođava Vašim potrebama i terminima polaganja državne mature.

Polaganje državne mature raspoređeno je u tri termina:

 • ljetni ispitni rok (s početkom od - 01.06.2021)*
 • jesenski ispitni rok (s početkom od - 18.08.2021)*
 • zimski ispitni rok (s početkom od - za sada podatci nisu poznati)*


* podatci preuzeti sa stranica Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te ovisno o odlukama istog mogu biti promijenjeni

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

Raspored provedbe ispita državne mature 2018/2019 možete saznati ovdje.

2. Termini priprema za državne mature

 • Rani start subotama I. i II.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima da se kontinuirano pripremaju s početkom od prve subote u 10. mjesecu i prve subote u 11. mjesecu tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava pripreme tijekom 12 subota, nastava u jutarnjem terminu od 3 do 12 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Zimski intenzivni I.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan tijekom zimskih praznika, 7 dana, svakodnevno po 3 do 12 školskih sati (3 školska sata po predmetu). Pogledaj točan raspored predavanja ovdje.

 • Brzi start subotama I., II. i III.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom sredinom i krajem siječnja tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 13 subota, nastava u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po od 3 do 9 školskih sati. Pogledaj točan raspored predavanja ovdje.

 • Kasni start subotama I.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom sredinom veljače tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 10 subota, nastava u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po od 4 do 12 školskih sati. Pogledaj točan raspored predavanja ovdje.

 • Proljetni intenzivni I.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan tijekom proljetnih praznika, 7 dana, svakodnevno po 3 do 9 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Proljetni intenzivni II.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan odmah po završetku škole, 3 dana, svakodnevno po 3 do 9 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Ljetni intenzivni I. - pripreme za jesenski ispitni rok

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom od kolovoza tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 2 tjedana, nastava preko tjedna u jutarnjem terminu od, po 3 školskih sata po predmetu dnevno.

3. Pripreme u mini grupama

Termini za pripreme u mini grupama od 3 od 6 polaznika dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do subote u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Pripreme u mini gurpama idealne su za one koji žele učiti sa kolegama iz svog razreda u terminima koji im najviše odgovaraju.

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

4. Individualne pripreme za državnu maturu

Termini za individualni tečaj dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika individualnog tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do petka u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Ovi termini idelani su za osobe koje bi željele da profesor svoj nastavni plan prilagodi njihovu tempu učenja.

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

5. Skripte za državnu maturu

Skripte za samostalnu pripremu za matematiku, hrvatski, engleski, kemiju, biologiju i druge predmete su skripte posebno izrađene za maturante, polaznike priprema za državnu maturu, našeg centra. Ove skripte sadrže sažetke srednjoškolskog gimnazijskog gradiva i riješene ispitne zadatke, posebno birane od predavača s dugogodišnjim iskustvom u pripremanju polaznika za prijemne ispite na fakultetima i državnu maturu.

Detaljnije o skriptama možete pogledati ovdje.

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije