mojPresto centar | brzo čitanje, ubrzano učenje, mentalne mape, super pamćenje, 3D memorija i drugi seminari

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Seminari brzog čitanja i ubrzanog učenja - Popunjeno

Presto centar te poziva na upis na on-line tečaj brzog čitanja, mentalnih mapa i ubrzanog učenja! Isprobaj hit tečajeve koji su pomogli djeci i odraslima, stotinama srednjoškolaca i studenata, a ove svjetski potvrđene metode koriste i ekonomisti, pravnici, doktori i dr.

Ubrzaj svoje čitanje i učenje do 10x, lakše savladaj srednjoškolsko i fakultetsko gradivo ili olakšaj svakodnevno poslovanje! Male grupe i dosadašnji rezultati garantiraju ti upjeh! U slučaju da ne primjetiš ubrzanje vraćamo novac!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekaj prijavi se ODMAH! Za prijavu klikni OVDJE! Ili nas nazovi na 01 / 457 25 07.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

 • Pogledajte naš blog
 • Pratite nas na Twitteru
 • Pratite nas na Facebooku
 • Prati nas na: 

Ubrzano / brzo učenje

Radionica ubrzanog ili brzog učenja namijenjena je prvenstveno učenicima i studentima, ali i svima onima koji želje bolje organizirati svoje vrijeme i ubrzati učenje čak do 10x!

Polaznici radionice naučit će tehniku superpamćenja, principe i strategije dugoročnog pamćenja i brzog učenja; kako se kvalitetno organizirati, kako riješiti problem motivacije, različite mnemotehnike, tehniku 3D memorije, na koji način učiti u grupi, kako se riješiti predispitne anksioznosti.

Osim gore navedenih tehnika u tečaj su uključene i druge svjetski priznate i popularne tehnike, poput brzog čitanja (power reading / mind reading metoda) i mind mappinga (izrade mentalnih mapa).

Kroz radionicu ubrzanog ili brzog učenja u trajanju od 18 punih sati, 6 x 3 sata naučit ćete kako uspješno koristiti kombinaciju vrhunskih tehnika te ubrzati svoje učenje čak i do 10x!

---
Klikni ovdje (2) (3) (4) i provjeri rezultate brzine čitanja postignute na tečaju i mišljenja polaznika!

 

 • ŠTO JE TEČAJ UBRZANOG / BRZOG UČENJA?

Tečaj ubrzanog učenja je skup tehnika koje će vam pomoći da učite do 10x brže te daleko brže zapamtite sve što učite, a sastoji se od savladavanja tehnike brzog čitanja, mentalnih mapa, poboljšanog pamćenja i drugih kognitivnih i mnemo tehnika.

 • ČEMU SLUŽI TEČAJ UBRZANOG / BRZOG UČENJA?

Tečaj ubrzanog učenja će najviše koristiti srednjoškolcima i studentima koji se moraju intenzivno pripremati za ispite i postizati najbolje rezultate. Kao što i samo ime govori, tečaj je namijenjen postizanju velikih brzina pri učenju.

 • MOGU LI SE METODE NAUČENE U TEČAJU UBRZANOG UČENJA KORISTITI I U POSLU?

Da,ovaj tečaj može dobro doći svima koji žele lakše napredovati u poslu i kvalitetno izvršavati svoje poslvone obveze, npr. poslovnim ljudima (pravnicima, ekonomistima) koji svakodnevno moraju savladavati nove radne zadatke koji sadrže organizaciju poslovanja i velike količine materijala za čitanje. 

 • MOGU LI JA SAVLADATI TEHNIKE UBRZANOG / BRZOG UČENJA?

Velika većina osoba bez problema može savladati sve tehnike koje se uče unutar tečaja ubrzanog učenja, pa je tako vrlo velika vjerojatnost da i vi možete savladati iste.

 • KOJA JE DOBNA GRANICA ZA SAVLADAVANJE TEČAJA UBRZANOG / BRZOG UČENJA?

Dobne granice u biti nema, bitno je znati čitati, te imati volju za učenjem nečeg novog. Presto centar iz opreza prema svojim budućim polaznicima garantira uspješan rezultat za sve polaznike starije od 12 godina. Za nižu dob ne možemo garantirati uspješnost, makar se do sada pokazalo da su i mlađi polaznici bili jednako uspješni, a u nekim slučajevima i uspješniji od starijih polaznika.

 • IMAM ILI MOJE DJETE IMA DISLEKSIJU, MOGU LI SAVLADATI TEHNIKU UBRZANOG / BRZOG UČENJA?

Da, osobe s disleksijom i drugim sličnim poremećajima, problemima u razvoju, uglavnom bez većih problema mogu savladati sve tehnike koje se uče unutar tečaja ubrzanog učenja.

 • KOLIKO TEČAJ UBRZANOG / BRZOG UČENJA TRAJE?

Tečaj ubrzanog učenja u Presto centru traje 18 punih sati (ekvivalent 24 školska sata), raspodijeljenih u šest termina tijekom jednog tjedna u trajanju po 3 puna sata.

 • ZAŠTO JE TEČAJ U PRESTO CENTRU POVOLJNIJI NEGO U NEKIM DRUGIM SLIČNIM CENTRIMA?

Presto centar je do sada iskazao izuzetnu socijalnu osjetljivost, te uvijek pokušavamo izaći u susret srednjoškolcima i studentima na način da osmislimo programe po što povoljnijoj cijeni, te zadržimo visoku kvalitetu.

 • TKO SU PREDAVAČI?

Predavači su treneri Power reading / Mind speed reading i drugih vrhunskih tehnika s dugogodišnjim domaćim i internacionalnim iskustvom. Svoju su kvalitetu i znanje višekratno dokazali u dugogodišnjem radu sa više od 2000 polaznika iz Hrvatske i drugih zemalja od kojih su neki najbrži hrvatski brzi čitači.

 • GDJE MOGU NAĆI VIŠE INFORMACIJA O TEHNIKAMA KOJE SE UČE UNUTAR TEČAJA?

Više informacija o tehnikama koje se uče možete pronaći na našim stranicama ovdje i ovdje, na internetu ili u mnogobrojnim knjigama koje obrađuju navedena područja, a neke od njih možete pronaći ovdje, ovdje i ovdje.

 • ŠTO UKOLIKO NE USPIJEM SAVLADATI TEHNIKU UBRZANOG / BRZOG UČENJA?

Presto centar je jedini centar koji daje 100% garanciju kvalitete (vrijedi za osobe od minimalno 12 godina starosti), te će svakom tko ne postigne vidljiv rezultat tijekom tečaja vratiti novac.

 • ŠTO UKOLIKO TIJEKOM TEČAJA NEŠTO NISAM RAZUMIO/LA?

Poslije svakog termina Presto centar vam omogućava konzultacije. Konzultacije su moguće osobno ili elektronskom poštom.

 • ODRŽAVA LI SE TEČAJ BRZOG ČITANJA U MOME MJESTU?

Presto centar uz pomoć svojih partnera održava tečajeve širom Hrvatske. Slobodno se javite s upitom ukoliko niste pronašli sigurni održava li se tečaj u mjestu u kojem živite.

 • TREBAM JOŠ NEKE INFORMACIJE, KAKO IH MOGU DOBITI?

Sve dodatne informacije možete dobiti direktno ukoliko nas nazovete na tel. 01 457 25 07 ili kliknite ovdje i pošaljite nam svoje pitanje putem e-maila.

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije