mojPresto centar | brzo čitanje, ubrzano učenje, mentalne mape, super pamćenje, 3D memorija i drugi seminari

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Seminari brzog čitanja i ubrzanog učenja - Popunjeno

Presto centar te poziva na upis na on-line tečaj brzog čitanja, mentalnih mapa i ubrzanog učenja! Isprobaj hit tečajeve koji su pomogli djeci i odraslima, stotinama srednjoškolaca i studenata, a ove svjetski potvrđene metode koriste i ekonomisti, pravnici, doktori i dr.

Ubrzaj svoje čitanje i učenje do 10x, lakše savladaj srednjoškolsko i fakultetsko gradivo ili olakšaj svakodnevno poslovanje! Male grupe i dosadašnji rezultati garantiraju ti upjeh! U slučaju da ne primjetiš ubrzanje vraćamo novac!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekaj prijavi se ODMAH! Za prijavu klikni OVDJE! Ili nas nazovi na 01 / 457 25 07.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

 • Pogledajte naš blog
 • Pratite nas na Twitteru
 • Pratite nas na Facebooku
 • Prati nas na: 

Brzo čitanje (power reading / mind speed reading)

Brzo čitanje ili Power reading / Mind speed reading metoda je koja pospješuje brzinu čitanja i pomaže vam da u daleko kraćem vremenu kroz ubrzano čitanje usvajate školsko gradivo te poboljšate svoj uspjeh u školi, na fakultetu ili kroz posao u svakodnevnom životu.

Brzo čitanje ne znači samo brzo, sve brže i brže; samo sve kraće i kraće vrijeme čitanja; već u tom bržem i kraćem vremenu što efikasnije, tj. sve brža i bolja sposobnost prepoznavanja signala, činjenica, ideja; brža i bolja integracija; brža i bolje anticipacija; brže i bolje donošenje zaključaka i zauzimanje stavova; brže i bolje razumijevanje i, konačno, brže i bolje pamćenje.

Osim primjene u učenju ova metoda se uspješno primjenjuje i u poslovnom svijetu te pomaže managerima da uštede svoje vrijeme.

Kroz brzi Power reading / Mind speed reading tečaj u trajanju od 4 x 3 sata naučiti ćete kako uspješno koristiti ovu svjetski priznatu metodu te će se vaša brzina čitanja povećat i do 10 puta!

---
Klikni ovdje (2) (3) (4) i provjeri rezultate brzine čitanja postignute na tečaju i mišljenja polaznika!

 

 • ŠTO JE BRZO ČITANJE?

Brzo čitanje samo je jedna od tehnika osmišljena na osnovi proučavanja funkcioniranja ljudskog mozga dr. Georgija Lozanova, rumunjskog prihijatra tijekom 30-tih godina prošlog stoljeća.

 • ČEMU SLUŽI BRZO ČITANJE?

Brzo čitanje je u osnovi osmišljeno kako bi ubrzali učenje stranih jezika, no naknadno je metoda poboljšana i proširena te se danas koristi za sva područja u kojima se zahtijeva svladavanje velikih količina podataka u što kraćem vremenu.

 • MOGU LI BRZO ČITANJE KORISTITI ZA UČENJE?

Da, brzo čitanje vam najviše može pomoći pri učenju društvenih i drugih predmeta koji sadrže velike količine teksta, pa ga često koriste srednjoškolci (naročito gimnazijalci) i studenti pravnih i drugih društvenih fakulteta. 

 • MOGU LI BRZO ČITANJE KORISTITI U POSLU?

Da, često djelatnici koji se bave pravom ili nekim drugim zanimanjem pri kojem često treba prolaziti kroz velike količine podataka koriste metodu brzog čitanja.

 • MOGU LI JA SVALADATI BRZO ČITANJE?

Istraživanja su pokazala da 98% polaznika uspješno savlada metodu brzog čitanja, stoga je velika šansa da i vi to možete.

 • KOJA JE DOBNA GRANICA?

Dobne granice u biti nema, bitno je znati čitati, te imati volju za učenjem nečeg novog. Presto centar iz opreza prema svojim budućim polaznicima garantira uspješan rezultat za sve polaznike starije od 12 godina. Za nižu dob ne možemo garantirati uspješnost, makar se do sada pokazalo da su i mlađi polaznici bili jednako uspješni, a u nekim slučajevima i uspješniji od starijih polaznika.

 • IMAM ILI MOJE DJETE IMA DISLEKSIJU, MOGU LI SAVLADATI BRZO ČITANJE?

Da, osobe s disleksijom i sličnim poremećajima uglavnom brže i lakše savladaju tečaj od osoba bez poremećaja.

 • KOLIKO TEČAJ TRAJE?

Grupni tečaj brzog čitanja u Presto centru traje 12 punih sati (ekvivalent 16 školskih sati), raspodijeljenih u četiri termina tijekom jednog tjedna.

 • JE LI BRZO ČITANJE SLUŽBENO PRIZNATA METODA OD MINISTARSTVA ZNANOSTI REPUBLIKE HRVATSKE?

Da, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta priznalo je brzo čitanje kao metodu kojom se pospješuje učenje.

 • ZAŠTO TEČAJ U PRESTO CENTRU TRAJE NEŠTO KRAĆE NEGO U NEKIM DRUGIM SLIČNIM CENTRIMA?

Presto centar koristi kombinaciju Power reading i Mind speed reading metode, koja omogućava postizanje daleko boljih rezultata u kraćem vremenu nego kod uobičajene Power reading metode.

 • ZAŠTO JE TEČAJ U PRESTO CENTRU POVOLJNIJI NEGO U NEKIM DRUGIM SLIČNIM CENTRIMA?

Presto centar je do sada iskazao izuzetnu socijalnu osjetljivost, te uvijek pokušavamo izaći u susret srednjoškolcima i studentima na način da osmislimo programe po što povoljnijoj cijeni, te zadržimo visoku kvalitetu.

 • HOĆU LI U PRESTO CENTRU POSTIĆI BOLJI REZULTAT NEGO U NEKOM DRUGOM CENTRU NA SLIČNOM TEČAJU?

Power reading i Mindspeed reading metode su do sada pokazale izvrsne rezultate, koji se postižu u znatno kraćem vremenu no kod korištenja samo Power reading metode ili samo neke druge metode, tako da je velika vjerojatnost da će rezultat biti isti ili bolji u daleko kraćem vremenu.

 • KOLIKO UBRZANJE MOGU OČEKIVATI?

Do sada su naši polaznici u prva dva dana postizali ubrzanje od 50 do 150%, a do kraja tečaja kod nekih je polaznika ubrzanje iznosilo i preko 10X (brzina čitanja mjeri se na početku, tijekom i na kraju tečaja).

 • ČITAM LI S RAZUMJEVANJEM?

Da, kroz metode Power reading i Mind speed reading, redovno se vježbaju i tehnike koje pospješuju razumijevanje pročitanog teksta.

 • KAKO MOGU ODRŽATI ILI POBOLJŠATI REZULTAT POSTIGNUT NA TEČAJU?

Po završetku tečaja, ukoliko želite zadržati postignuti rezultat ili ga poboljšati na čak 10x bitno je svakodnevno redovito vježbati tehniku od 30 do 60 minuta minimalno 1 mjesec po završetku tečaja.

 • TKO SU PREDAVAČI?

Predavači su treneri Power reading / Mind speed reading tehnika s dugogodišnjim domaćim i internacionalnim iskustvom. Svoju su kvalitetu i znanje višekratno dokazali u dugogodišnjem radu sa više od 2000 polaznika iz Hrvatske i drugih zemalja od kojih su neki najbrži hrvatski brzi čitači.

 • ŠTO UKOLIKO NE USPIJEM SAVLADATI TEHNIKU BRZOG ČITANJA?

Presto centar je jedini centar koji daje 100% garanciju kvalitete (vrijedi za osobe od minimalno 12 godina starosti), te će svakom tko ne postigne vidljiv rezultat tijekom tečaja vratiti novac.

 • ŠTO UKOLIKO TIJEKOM TEČAJA NEŠTO NISAM RAZUMIO/LA?

Poslije svakog termina Presto centar vam omogućava konzultacije. Konzultacije su moguće osobno ili elektronskom poštom.

 • ODRŽAVA LI SE TEČAJ BRZOG ČITANJA U MOME MJESTU?

Presto centar uz pomoć svojih partnera održava tečajeve širom Hrvatske. Slobodno se javite s upitom ukoliko niste pronašli sigurni održava li se tečaj u mjestu u kojem živite.

 • TREBAM JOŠ NEKE INFORMACIJE, KAKO IH MOGU DOBITI?

Sve dodatne informacije možete dobiti direktno ukoliko nas nazovete na tel. 01 457 25 07 ili kliknite ovdje i pošaljite nam svoje pitanje putem e-maila.

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije