mojPresto centar | brzo čitanje, ubrzano učenje, mentalne mape, super pamćenje, 3D memorija i drugi seminari

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Seminari brzog čitanja i ubrzanog učenja - Popunjeno

Presto centar te poziva na upis na on-line tečaj brzog čitanja, mentalnih mapa i ubrzanog učenja! Isprobaj hit tečajeve koji su pomogli djeci i odraslima, stotinama srednjoškolaca i studenata, a ove svjetski potvrđene metode koriste i ekonomisti, pravnici, doktori i dr.

Ubrzaj svoje čitanje i učenje do 10x, lakše savladaj srednjoškolsko i fakultetsko gradivo ili olakšaj svakodnevno poslovanje! Male grupe i dosadašnji rezultati garantiraju ti upjeh! U slučaju da ne primjetiš ubrzanje vraćamo novac!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekaj prijavi se ODMAH! Za prijavu klikni OVDJE! Ili nas nazovi na 01 / 457 25 07.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

 • Pogledajte naš blog
 • Pratite nas na Twitteru
 • Pratite nas na Facebooku
 • Prati nas na: 

Mape uma / Mentalne map (kognitivne mape)

Mind mapping seminar (seminar izrade kognitivnih mapa / mentalnih mapa, mapa uma) namijenjen je učenicima, studentima te svima onima koji imaju potrebu ubrzati učenje i/ili boljom organizacijom svoga dnevnog rasporeda uskladiti poslovne, obiteljske i druge obveze.

Kroz ovu vrhunsku tehniku naučit ćete kako voditi bilješke, kako poboljšati pamćenje, kako lakše povezati informacije, te kako bojama i slikama omogućiti asocijativno razmišljanje i kasnije dosjećanje.

Kroz Mind mapping seminar u trajanju od 4 x 3 sata naučit ćete kako uspješno koristiti ovu svjetski priznatu metodu.

---
Klikni ovdje (2) (3) (4) i provjeri rezultate brzine čitanja postignute na tečaju i mišljenja polaznika!

 

 • ŠTO SU KOGNITIVNE MAPE (MENTALNE MAPE / MAPE UMA / MIND MAPPING)?

Kognitivne mape ili popularno zvane mentalne mape (mind mapping) su tehnika osmišljena za lakše ograniziranje čitanja, učenja ili rada, te znatno poboljšavaju i ubrzavaju isto.

 • ČEMU SLUŽE KOGNITIVNE MAPE?

Kognitivne mape će pomoći učenicima, srednjoškolcima i studentima u samooorganizaciji vremena, te pri samom učenju u organizaciji pojedinih dijelova gradiva i sveukupnog gradiva. Osim u svrhe edukacije, kognitivne mape će vrlo dobro poslužiti i poslovnim ljudima, menadžerima, i svima onima koji pri svakodnevnom radu moraju organizirati svoje poslovne obveze.

 • MOGU LI SE KOGNITIVNE MAPE KORISTITI ZA UBRZANJE UČENJA?

Da, kognitivne mape pomažu pri organizaciji učenja i omogućuju lakše pamćenje, povezivanje činjenica i zaključivanje, tako da ih smatramo vrlo korisnim kao samostalnu tehniku ili kao dodatka nekoj od tehnika koje pomažu pri učenju.

 • MOGU LI KOGNITIVNE MAPE KORISTITI U POSLU?

Da, kognitivne mape su izuzetno korisne pri samoorganizaciji ili organizaciji vremena i događaja u poslovanju.

 • MOGU LI JA SAVLADATI TEHNIKU KOGNITIVNIH MAPA?

Do sada nismo naišli na polaznike koji nisu uspješno savladali ovu vještinu, pa je tako vrlo vjerojatno da i vi možete lako savladati istu.

 • KOJA JE DOBNA GRANICA?

Dobne granice u biti nema, bitno je znati čitati, te imati volju za učenjem nečeg novog. Presto centar iz opreza prema svojim budućim polaznicima garantira uspješan rezultat za sve polaznike starije od 12 godina. Za nižu dob ne možemo garantirati uspješnost, makar se do sada pokazalo da su i mlađi polaznici bili jednako uspješni, a u nekim slučajevima i uspješniji od starijih polaznika.

 • IMAM ILI MOJE DJETE IMA DISLEKSIJU, MOGU LI SAVLADATI TEHNIKU KOGNITIVNIH MAPA?

Da, osobe s disleksijom i drugim sličnim poremećajima, problemima u razvoju, uglavnom bez većih problema mogu savladati tehniku kognitivnih mapa, te se ista pokazala vrlo korisnom u određenim slučajevima.

 • KOLIKO TEČAJ TRAJE?

Tečaj kognitivnih mapa u Presto centru traje 12 punih sati (ekvivalent 16 školskih sati), raspodijeljenih u četiri termina tijekom jednog tjedna.

 • ZAŠTO JE TEČAJ U PRESTO CENTRU POVOLJNIJI NEGO U NEKIM DRUGIM SLIČNIM CENTRIMA?

Presto centar je do sada iskazao izuzetnu socijalnu osjetljivost, te uvijek pokušavamo izaći u susret srednjoškolcima i studentima na način da osmislimo programe po što povoljnijoj cijeni, te zadržimo visoku kvalitetu.

 • HOĆU LI U PRESTO CENTRU POSTIĆI BOLJI REZULTAT NEGO U NEKOM DRUGOM CENTRU NA SLIČNOM TEČAJU?

Power reading i Mindspeed reading metode su do sada pokazale izvrsne rezultate, koji se postižu u znatno kraćem vremenu no kod korištenja samo Power reading metode ili samo neke druge metode, tako da je velika vjerojatnost da će rezultat biti isti ili bolji u daleko kraćem vremenu.

 • TKO SU PREDAVAČI?

Predavači su pedagozi i psiholozi treneri s dugogodišnjim domaćim i internacionalnim iskustvom. Svoju su kvalitetu i znanje višekratno dokazali u dugogodišnjem radu sa više od 500 polaznika iz Hrvatske i drugih zemalja.

 • GDJE MOGU NAĆI VIŠE INFORMACIJA O TEHNICI KOGNITIVNIH MAPA?

Tehnika kognitivnih mapa obrađena je u mnogobrojnim knjigama, a neke od njih možete pronaći i na različitim domaćim i stranim internetskim stranicama.

 • ŠTO UKOLIKO NE USPIJEM SAVLADATI TEHNIKU KOGNITIVNIH MAPA?

Presto centar je jedini centar koji daje 100% garanciju kvalitete (vrijedi za osobe od minimalno 12 godina starosti), te će svakom tko ne postigne vidljiv rezultat tijekom tečaja vratiti novac.

 • ŠTO UKOLIKO TIJEKOM TEČAJA NEŠTO NISAM RAZUMIO/LA?

Poslije svakog termina Presto centar vam omogućava konzultacije. Konzultacije su moguće osobno ili elektronskom poštom.

 • ODRŽAVA LI SE TEČAJ BRZOG ČITANJA U MOME MJESTU?

Presto centar uz pomoć svojih partnera održava tečajeve širom Hrvatske. Slobodno se javite s upitom ukoliko niste pronašli sigurni održava li se tečaj u mjestu u kojem živite.

 • TREBAM JOŠ NEKE INFORMACIJE, KAKO IH MOGU DOBITI?

Sve dodatne informacije možete dobiti direktno ukoliko nas nazovete na tel. 01 457 25 07 ili kliknite ovdje i pošaljite nam svoje pitanje putem e-maila.

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije