mojPresto centar | profesionalni prijevod | sudski tumač | više od 30 svjetskih jezika

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Profesionalno i brzo prevođenje!

Trebate li profesionalni prijevod teksta, sa i na više od 30 jezika, s hrvatskog na neki svjetski jezik ili sa nekog svjetskog jezika na neki drugi svjetski jezik ili pak na hrvatski obratite nam se s povjerenjem.

Presto e-prijevod tim razumije vaše potrebe te je razradio različite sustave prevođenja i posjeduje detaljne baze podataka uz koje brzo i profesionalno prevodi za različite poslovne grane poput: financija, zrakoplovstva, medicine, prava, trgovine, informatike i dr.

Raspitajte se telefonski na 01 / 457 25 07 ili nas kontaktirajte putem e-maila i zatražite neobvezujuću ponudu, te u kontaktu s našim prevoditeljskim timom dogovorite najbolje rješenje Vaših potreba.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

  • Pogledajte naš blog
  • Pratite nas na Twitteru
  • Pratite nas na Facebooku
  • Prati nas na: 

1. Obrada dokumenata u MS Wordu


Povremeno dobivate dokumente koji jednostavno nisu grafički obrađeni, slike su na krivim mjestima, potpisi nisu pod slikama na koje se odnose, tablice nisu pravilno uređene i sl.?

Usluga grafičke obrade dokumenata u MS Wordu pravo je rješenje za Vas! Vaši će dokumenti u najkraćem roku biti presloženi, popravljeni, slike podešene, a tablice presložene, te će u istima bitne teme biti pažljivo istaknute. 
Ovako obrađene dokumente moći ćete bez srama poslati kolegama ili poslovnim partnerima elektronskom ili klasičnom poštom.

 

2. Obrada drugih dokumenata


Planirate svoje dokumente (tablice, kataloge, prezentacijski materijal i sl.) otisnuti, no dokumenti nisu izrađeni u odgovarajućem programu? 

Pojavi li se problem nekompatibilnosti Vašeg sadašnjeg dokumenta i zahtjeva koje dokument treba ispuniti kako bi se mogao otisnuti u tiskari, ili biste isti željeli u .pdf formatu za prezentaciju, slobodno nas kontaktirajte i naši će dizajneri preraditi Vaš dokument i prilagoditi ga potrebama. MS Word u .pdf, Excel u .pdf, MS Word u PostScript za tisak, Excel u PostScript za tisak, Powerpoint u MS Word, .pdf u MS Word i druge kombinacije - nazovite i raspitajte se!

 

 

 

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije