mojPresto centar | profesionalni prijevod | sudski tumač | više od 30 svjetskih jezika

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike

Profesionalno i brzo prevođenje!

Trebate li profesionalni prijevod teksta, sa i na više od 30 jezika, s hrvatskog na neki svjetski jezik ili sa nekog svjetskog jezika na neki drugi svjetski jezik ili pak na hrvatski obratite nam se s povjerenjem.

Presto e-prijevod tim razumije vaše potrebe te je razradio različite sustave prevođenja i posjeduje detaljne baze podataka uz koje brzo i profesionalno prevodi za različite poslovne grane poput: financija, zrakoplovstva, medicine, prava, trgovine, informatike i dr.

Raspitajte se telefonski na 01 / 457 25 07 ili nas kontaktirajte putem e-maila i zatražite neobvezujuću ponudu, te u kontaktu s našim prevoditeljskim timom dogovorite najbolje rješenje Vaših potreba.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Novačka 42
Zagreb
Hrvatska

Tel:  +385 1 457 25 07

Radno vrijeme za stranke:
10:00 - 13:00
17:00 - 19:00
Subotom ne radimo za stranke

  • Pogledajte naš blog
  • Pratite nas na Twitteru
  • Pratite nas na Facebooku
  • Prati nas na: 

1. Lektura

Solidno se služite jezikom, ali niste sigurni jeste li stilski ispravno napisali pojedine rečenice? Želite biti sigurni da u tekstu nema pravopisnih grešaka? Iskoristite uslugu lektoriranja teksta koju nudimo za više od 30 svjetskih jezika!

Kroz lekturu teksta naši će iskusni jezikoslovci provjeriti stilske i jezične konstrukcije, pročistiti tekst od pogrešaka pri tipkanju, stilski doraditi i predložiti kvalitenije rečenične konstrukcije uobičajene u domicilnoj zemlji. Lekturu tekstova na hrvatskome jeziku rade profesori hrvatskoga jezika i književnosti, a istu za strane jezike profesori i izvorni govornici određenog jezika, stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u stilskoj lekturi i korekturi.

Lektoriranje ću biti obavljeno prema normama i pravilima određenog jezika. Također, obavit će se niz provjera uz pomoć brojne stručne literature, rječnika, usko specijaliziranih časopisa i drugog.

 

 

2. Korektura i prijepis

Riješili ste pitanje lekture, no jednostavnonemate vremena sve svoje primjedbe prebaciti u digitalni oblik? Imate tekst ručno napisan, a nemate vremena napraviti prijepis? Poslužite se našim uslugama i prepustite korekturu i/ili prijepis teksta stručnjacima, daktilografima, koji će ovaj dosadan i mukotrpan posao obaviti za Vas u najkraćem mogućem vremenu! 

 

 

 

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije