mojPresto centar | instrukcije i poduke za osnovnoškolce, srednjoškolce i studente

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike
Bookmark and Share

  • Prati nas na: 
Sviđa ti se razred? Tvoja grupa je najbolja! Ne sviđa ti se udžbenik? Sviđa ti se kako radi profesorica? Strani jezici, državna matura, instrukcije, fakulteti, prevođenje... Reci to na glas! Upiši svoj komentar, pohvali nas ili pokudi.

Presto centar cijeni tvoje mišljenje i želi da nam pomogneš da budemo još bolji.
 
Unesi komentar
Challenge Image

*e-mail adresa neće biti objavljena

Komentari


Pregled komentara 1 do 6 (Ukupno: 6)

Ime:
helena
Komentar:
Kao prvo zelim pohvaliti ljubaznost i usluznost voditelja centra,a onda i strucnost profesorice koja se trudila uciniti satove zabavnijima tako sto je donosila razne materijale nevezane uz sadrzaj knjige,koja je uvijek bila i za salu i voljna nam javiti sto smo propustili ako nas nije bilo na nekom satu.Imam iskustva sa vise skola za strane jezike i najvise mi se svidio Presto.Svaka vam cast!
01.09.2012 - 19:45
Ime:
Mihaela
Komentar:
Predanost
Rad
Edukacija
Strpljenje
Točnost
Organizacija

Evo,ovo su riječi kojima bih pohvalila ovu školu stranih jezika,a posebno profesoricu Suzan kao i profesoricu Maju. Završila sam 3.stupanj i planiram nastaviti dalje. Veliki pozdrav profesoricama! :)
05.07.2011 - 22:35
Ime:
Zvonimir
Komentar:
Što se tiče stranih jezika a i priprema za državnu maturu mislim da je škola jako dobra i da su profesori super i da je rad na nastavi veoma dobar!Pozdrav svim profesorima i polaznicima!:)
28.06.2011 - 16:42
Ime:
Sanja Schiller
Komentar:
Odlična škola stranih jezika. Rad u malim grupama, koje su složene prema željama i potrebama polaznika. Dobri učitelji+ugodno druženje=još bolji rezultati!!!

Lijep pozdrav "teacherici" Suzani i malome Patriku.

Sanja Schiller
21.06.2011 - 18:44
Ime:
Karolina
Komentar:
Kako sam zbog potreba posla morala početi s učenjem engleskog jezika,počela sam se raspitivati o školama u blizini mjesta stanovanja i slučajno naišla na letak PRESTA. Osim povoljne cijene, dojmila me se i ljubaznost osoblja kad sam se došla upisati. Krenula sam sa strahom na prvi stupanj, upravo iz razloga što se moje znanje svodilo na refrene iz pjesama i fraze iz američkih filmova. Kad smo počeli, oduševila sam se pristupom profesorice svakom od nas iz grupe, načinom objašnjavanja, lakoćom praćenja udžbenika, dodatnim angažmanom oko svakog pojedinca na dijelovima na kojima je zapeo.Uspješno sam pratila gramatiku, povećao se fond riječi, pa sam nastavila i s drugim stupnjem nas kojem smo dobili drugu profesoricu,isto tako vrlo strpljivu i kvalitetnu, koja nam je svojim načinom rada i uzastopnim ponavljanjem usadila sva gramatička pravila vezana za taj stupanj, motivirala nas je da učimo i kod kuće, davala nam zadatke i vježbe.
Zadovoljna sam napretkom i mojim dosadašnim stjecanjem znanja iz engleskog, dobila sam samopouzdanja u kontaktu sa strancima te se vidimo i na jesen na trećem stupnju!!! Ostanite takvi kao i do sada, jer kvaliteta je neupitna !!!Pozdrav! See you! Karolina
17.06.2011 - 13:11
Ime:
Marijana
Komentar:
Samo da pohvalim profesoricu Mariju kod koje sam bila na brzom čitanju. Izvrsna je, ima puno strpljenja i na kraju sam imala dobre rezultate.
01.06.2011 - 17:36
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije