mojPresto centar | pripreme za državnu maturu i prijemne ispite na fakultetima - matematika, hrvatski, engleski i dr. predmeti

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike
Bookmark and Share

Pripreme za državnu maturu - UPISI U TIJEKU

Pozivamo Vas na upise u najbolje zagrebačke pripreme za državnu maturu! Presto centar vam nudi pripreme u malim grupama do 16 polaznika sa najboljim zagrebačkim profesorima!

Rani start - matematika, hrvatski, engleski po AKCIJSKOJ cijeni već od 650,00 Kn* za upise do 25.09.2017 (* za više predmeta, po predmetu, materijali uključeni u cijenu), Dođete li na upis sa prijateljem/icom Presto centar vam poklanja dodatnih 50,00 Kn popusta po predmetu!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekajte prijavite se ODMAH! Za prijavu kliknite OVDJE! Ili nas nazovite na 01 / 55 80 850.

Gdje se nalazimoKlikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Eduspot j.d.o.o.

Školska 10
Velika Mlaka - Velika Gorica
Hrvatska

Tel:  +385 1 55 80 866
Fax: +385 1 466 45 06

OIB: 00664873941
Žiro račun: HR0425030071100092561

Radno vrijeme za stranke:
po dogovoru
Subotom ne radimo za stranke

 • Pogledajte naš blog
 • Pratite nas na Twitteru
 • Pratite nas na Facebooku
 • Prati nas na: 

1. Općenito o pripremama za državnu maturu

Presto centar organizira širok raspon temina čime se prilagođava Vašim potrebama i terminima polaganja državne mature.

Polaganje državne mature raspoređeno je u tri termina:

 • ljetni ispitni rok (s početkom od - za sada podatci nisu poznati)*
 • jesenski ispitni rok (s početkom od - za sada podatci nisu poznati)*
 • zimski ispitni rok (s početkom od - za sada podatci nisu poznati)*


* podatci preuzeti sa stranica Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te ovisno o odlukama istog mogu biti promijenjeni

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

Raspored provedbe ispita državne mature 2013/2014 možete saznati ovdje.

2. Termini priprema za državne mature

 • Rani start subotama I. i II.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima da se kontinuirano pripremaju s početkom od prve subote u 10. mjesecu i prve subote u 11. mjesecu tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava pripreme tijekom 12 subota, nastava u jutarnjem terminu od 3 do 12 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Zimski intenzivni I.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan tijekom zimskih praznika, 7 dana, svakodnevno po 3 do 12 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Brzi start subotama I. i II.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom sredinom i krajem siječnja tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 12 subota, nastava u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po od 4 do 12 školskih sati.

 • Brzi start subotama III.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom sredinom veljače tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 10 subota, nastava u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po od 4 do 12 školskih sati.

 • Brzi start u tjednu

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom od veljače tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 12 tjedana, nastava u večernjem terminu od 20:15 do 21:45, po 2 školska sata dnevno.

 • Proljetni intenzivni II.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan tijekom proljetnih praznika, 7 dana, svakodnevno po 3 do 9 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Proljetni intenzivni III.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan odmah po završetku škole, 6 dana, svakodnevno po 3 do 9 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Ljetni intenzivni I. - pripreme za jesenski ispitni rok

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom od kolovoza tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 2 tjedana, nastava preko tjedna u jutarnjem terminu od, po 3 školskih sata po predmetu dnevno.

3. Pripreme u mini grupama

Termini za pripreme u mini grupama od 3 od 6 polaznika dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do subote u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Pripreme u mini gurpama idealne su za one koji žele učiti sa kolegama iz svog razreda u terminima koji im najviše odgovaraju.

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

4. Individualne pripreme za državnu maturu

Termini za individualni tečaj dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika individualnog tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do petka u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Ovi termini idelani su za osobe koje bi željele da profesor svoj nastavni plan prilagodi njihovu tempu učenja.

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

5. Skripte za državnu maturu

Skripte za samostalnu pripremu za matematiku, hrvatski, engleski, kemiju, biologiju i druge predmete su skripte posebno izrađene za maturante, polaznike priprema za državnu maturu, našeg centra. Ove skripte sadrže sažetke srednjoškolskog gimnazijskog gradiva i riješene ispitne zadatke, posebno birane od predavača s dugogodišnjim iskustvom u pripremanju polaznika za prijemne ispite na fakultetima i državnu maturu.

Detaljnije o skriptama možete pogledati ovdje.

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije