mojPresto centar | pripreme za državnu maturu i prijemne ispite na fakultetima - matematika, hrvatski, engleski i dr. predmeti

škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje i učenje Ulaz za korisnike
Bookmark and Share

Pripreme za državnu maturu - UPISI U TIJEKU

Pozivamo Vas na upise do studenog 2013 u najbolje osječke pripreme za državnu maturu! Presto centar vam nudi pripreme u malim grupama do 16 polaznika sa najboljim osječkim profesorima!

Matematika, hrvatski, engleski, biologija, fizika, povijest, politika i gospodarstvo, logika, i drugi izborni predmeti po cijeni od samo 1000,00 Kn (materijali uključeni u cijenu priprema). Odlučite li se upisati na više predmeta Presto centar vam poklanja dodatnih 100,00 Kn popusta po predmetu!

Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekajte prijavite se ODMAH! Za prijavu kliknite OVDJE! Ili nas nazovite na 031 / 201 515.

Gdje se nalazimo


Klikni ovdje za veću mapu

PRESTO CENTAR
Lingua d.o.o.

I. F. Gundulića 5/III,
Osijek - 31000
Hrvatska

Tel:  +385 31 20 15 15
Fax: +385 31 21 53 10

OIB: 75721684075
Žiro račun: 2330003-1100378999

Radno vrijeme za stranke:
09:00 - 19:00 Pon.-Pet.
10:00 - 12:00 Subotom

 • Pogledajte naš blog
 • Pratite nas na Twitteru
 • Pratite nas na Facebooku
 • Prati nas na: 

1. Općenito o pripremama za državnu maturu

Presto centar organizira širok raspon temina čime se prilagođava Vašim potrebama i terminima polaganja državne mature.

Polaganje državne mature raspoređeno je u tri termina:

 • ljetni ispitni rok (s početkom od - 06.06.2016)*
 • jesenski ispitni rok (s početkom od - 24.08.2016)*
 • zimski ispitni rok (s početkom od - za sada podatci nisu poznati)*


* podatci preuzeti sa stranica Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te ovisno o odlukama istog mogu biti promijenjeni

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

Raspored provedbe ispita državne mature 2015/2016 možete saznati ovdje.

2. Termini priprema za državne mature

 • Rani start subotama I. i II.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima da se kontinuirano pripremaju s početkom od prve subote u 10. mjesecu i prve subote u 11. mjesecu tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava pripreme tijekom 12 subota, nastava u jutarnjem terminu od 3 do 12 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Zimski intenzivni I.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan tijekom zimskih praznika, 7 dana, svakodnevno po 3 do 12 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Brzi start subotama I. i II.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom sredinom i krajem siječnja tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 12 subota, nastava u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po od 4 do 12 školskih sati.

 • Brzi start subotama III.

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom sredinom veljače tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 10 subota, nastava u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po od 4 do 12 školskih sati.

 • Brzi start u tjednu

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom od veljače tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 12 tjedana, nastava u večernjem terminu od 20:15 do 21:45, po 2 školska sata dnevno.

 • Proljetni intenzivni II.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan tijekom proljetnih praznika, 7 dana, svakodnevno po 3 do 9 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Proljetni intenzivni III.

je grupni nastavni plan koji se odrađuje 1 tjedan odmah po završetku škole, 6 dana, svakodnevno po 3 do 9 školskih sati (3 školska sata po predmetu).

 • Ljetni intenzivni I. - pripreme za jesenski ispitni rok

je grupni nastavni plan koji omogućava maturantima brzu obnovu stečenih srednjoškolskih znanja s početkom od kolovoza tekuće godine. Ovaj nastavni plan omogućava intenzivne pripreme tijekom 2 tjedana, nastava preko tjedna u jutarnjem terminu od, po 3 školskih sata po predmetu dnevno.

3. Pripreme u mini grupama

Termini za pripreme u mini grupama od 3 od 6 polaznika dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do subote u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Pripreme u mini gurpama idealne su za one koji žele učiti sa kolegama iz svog razreda u terminima koji im najviše odgovaraju.

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

4. Individualne pripreme za državnu maturu

Termini za individualni tečaj dogovaraju se ovisno o mogućnostima polaznika individualnog tečaja, a mogu biti 2 x 2 šk. sata, 3 x 2 šk. sata ili 3 x 3 šk. sata tjedno. Organiziraju se od ponedjeljka do petka u vremenu ovisno o dogovoru, a može biti klizno i različito, ovisno od tjednog rasporeda. Ovi termini idelani su za osobe koje bi željele da profesor svoj nastavni plan prilagodi njihovu tempu učenja.

Više o državnoj maturi možete saznati ovdje.

5. Skripte za državnu maturu

Skripte za samostalnu pripremu za matematiku, hrvatski, engleski, kemiju, biologiju i druge predmete su skripte posebno izrađene za maturante, polaznike priprema za državnu maturu, našeg centra. Ove skripte sadrže sažetke srednjoškolskog gimnazijskog gradiva i riješene ispitne zadatke, posebno birane od predavača s dugogodišnjim iskustvom u pripremanju polaznika za prijemne ispite na fakultetima i državnu maturu.

Detaljnije o skriptama možete pogledati ovdje.

Iz fotoalbuma

PRESTO CENTAR - Kontakt informacije